Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Κοινωνική διαβούλευση στη Τύλισο για τις Α.Π.Ε. – Κ. Μαμουλάκης: «Το Μαλεβίζι δεν είναι ξέφραγο αμπέλι»
Κοινωνική διαβούλευση στη Τύλισο για τις Α.Π.Ε. – Κ. Μαμουλάκης: «Το Μαλεβίζι δεν είναι ξέφραγο αμπέλι» PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012
Μετά τις ενημερωτικές συναντήσεις στο Μάραθος και τις Γωνιές, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συναντήθηκε με κατοίκους και φορείς από τη Τύλισο, με σκοπό να τους ενημερώσει για τα θέματα που αφορούν τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις στο τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Μαλεβίζι. Μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης ενημέρωσε φορείς και κατοίκους, για την απόφαση που πήρε το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου και που αναφέρει ότι δεν θα επιτραπεί καμία υλοποίηση έργου Α.Π.Ε. στα όρια του δήμου, αν δεν υπάρχει σύμφωνη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και εάν δεν έχει προηγηθεί ευρεία κοινωνική διαβούλευση και ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και στο μεγάλο αναπτυξιακό έργο που σχεδιάζει η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου και η ΑΛΜΥΡΟΣ Α.Ε., έργο για το οποίο έχει κατατεθεί προς έγκριση φάκελος με ολοκληρωμένη μελέτη, στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Τέθηκαν αρκετά ερωτήματα, δόθηκαν διευκρινίσεις από τους επιστημονικούς συνεργάτες της αναπτυξιακής εταιρείας και αναλύθηκαν όλα τα οφέλη που προκύπτουν από το σπουδαίο αυτό έργο.
Ανακοίνωσε επίσης την απόφαση της δημοτικής αρχής, να αποστείλει επιστολή σε όλους τους επίδοξους «μνηστήρες» των Α.Π.Ε., με την οποία θα ζητάει αναλυτική ενημέρωση για τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις και θα τους καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό κανένα έργο, αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις της απόφασης αυτής του δημοτικού συμβουλίου.
«Το Μαλεβίζι δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει ξέφραγο αμπέλι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Ως δημοτική αρχή, θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τις περιοχές φυσικού κάλλους του τόπου μας και τα συμφέροντα των δημοτών μας. Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας είναι ένα θέμα υψίστης σημασίας για τον τόπο μας, είναι αναγκαίες, αλλά πρέπει να γίνουν από τις τοπικές κοινωνίες και επ' ωφελεία τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA