Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Έκπτωση στα τιμολόγια νερού για τις 3τεκνες οικογένειες στο Μαλεβίζι
Έκπτωση στα τιμολόγια νερού για τις 3τεκνες οικογένειες στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012
Στα πλαίσια των στοχευμένων δράσεων της πολιτικής κοινωνικής στήριξης των πολιτών, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου προχώρησε στη καθιέρωση έκπτωσης 25% στα τέλη ύδρευσης, για όλες τις 3τεκνες οικογένειες του Μαλεβιζίου.
Κατόπιν εισήγησης του δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, το δημοτικό συμβούλιο έλαβε την ανάλογη απόφαση, η οποία και θα εφαρμοστεί από το τρέχον, 2ο εξάμηνο του 2012. Μάλιστα, στα πλάνα της δημοτικής αρχής, είναι να προχωρήσει σε ριζική αναπροσαρμογή και των δημοτικών τελών για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που δοκιμάζονται ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.
«Παρά τις πολλές οικονομικές δυσκολίες που και ο δήμος Μαλεβιζίου αντιμετωπίζει, προσπαθούμε διαρκώς να ελαφρύνουμε τους δημότες μας, όσο και όπως μπορούμε. Η κοινωνική πολιτική που εφαρμόζουμε, με το κοινωνικό παντοπωλείο, το ιατρείο κοινωνικής αλληλεγγύης όπου εξετάζονται δωρεάν οι δημότες από ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, το κοινωνικό φροντιστήριο και τόσες άλλες δράσεις που υλοποιούμε, αναπτύσσεται με αρκετά ικανοποιητικούς ρυθμούς. Προχωρήσαμε τώρα σε αυτή τη μείωση της τάξεως του 25% στα τέλη ύδρευσης, παρά το ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Μ. καλείται να αντιμετωπίσει πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα από το παρελθόν. Χρηματοδοτεί πολλές και αναγκαίες μελέτες ανάπτυξης, συντηρεί όλα τα δίκτυα, αλλά παρόλα αυτά, καταφέρνει να ανταπεξέρχεται με επιτυχία και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα στελέχη της για τις τον αγώνα που καθημερινά δίνουν. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να τονίσω, ότι η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρήματα που εισπράττει από τους δημότες, μέσα από τα τέλη, χρηματοδοτώντας με αυτούς τους πόρους πάρα πολλά έργα σε ολόκληρο το Μαλεβίζι. Τα χρήματα αυτά δηλαδή, επιστρέφουν ξανά στους δημότες μας μέσα από αυτά τα έργα», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης.

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA