Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αναπτύσσεται το Κοινωνικό φροντιστήριο στο Μαλεβίζι
Αναπτύσσεται το Κοινωνικό φροντιστήριο στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012
Με τους φορείς της εκπαίδευσης που θα συμμετάσχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του δήμου Μαλεβιζίου, συναντήθηκε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος συζήτησε με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας τον τρόπο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Μαλεβιζίου, για την περίοδο 2012 - 2013, καθώς και τρόπους έτσι ώστε να συμμετάσχουν όσο περισσότεροι οικονομικά αδύνατοι μαθητές γίνεται. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Χ. Κουτσογιάννης και Κ. Φασουλάκης, ο δ/ντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γ. Μανουσάκης, η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας επιτροπής του δήμου Μαλεβιζίου Κ. Γρυλάκη-Παρασύρη, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής Μ. Παπαδομανολάκης, ο πρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών PALSO Κ. Χατζηδάκης που εκπροσωπούσε και το σύνδεσμο ιδιοκτητών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης, και η κοινωνική λειτουργός του δήμου Μ. Τερζίδου.
Την υποστήριξή τους στην προσπάθεια έχουν επίσης δηλώσει ο πρόεδρος του παραρτήματος Ηρακλείου της μαθηματικής εταιρείας Α. Βαρβεράκης, όπως και ο ταμίας της ένωσης φιλολόγων Ηρακλείου Ζ. Κατσακός, οι οποίοι και θα καλέσουν τα μέλη των συλλόγων τους να συμμετάσχουν μαζικά στο πρόγραμμα.
Δικαίωμα συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Μαλεβιζίου έχουν όλοι οι οικονομικά αδύναμοι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διαμένουν στο Μαλεβίζι. Η επιλογή των μαθητών θα γίνει μετά από αίτημα των γονέων ή κηδεμόνων τους στην αρμόδια κοινωνική υπηρεσία του δήμου σε χρόνο που θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Άλλη μια κοινωνική παρέμβαση της δημοτικής αρχής, βρίσκει τεράστια ανταπόκριση από τους φορείς της εκπαίδευσης και αυτό μας γεμίζει χαρά. Θα ήθελα δημόσια να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό. Αποδεικνύουν έμπρακτα, πώς τα αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς δεν έχουν εκλείψει από την κοινωνία μας, ενώ ταυτόχρονα στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας προς όλες τις κατευθύνσεις. Εμείς ως δημοτική αρχή, θα υποστηρίξουμε το νέο θεσμό με όλες μας τις δυνάμεις και ευελπιστούμε ότι θα δώσουμε σημαντική βοήθεια στους οικονομικά αδύναμους μαθητές του δήμου μας».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA