Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παρουσιάστηκε η μελέτη ανάπλασης του Αθλητικού Κέντρου Κρουσώνα
Παρουσιάστηκε η μελέτη ανάπλασης του Αθλητικού Κέντρου Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012
Παρουσιάστηκε η γενική μελέτη διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του αθλητικού Κέντρου Κρουσώνα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γιώργου Δεικτάκη και του δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη.
Στην κατάμεστη αίθουσα της ενορίας του Κρουσώνα, φορείς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον μελετητή Γ. Δελήμπαση τις προτάσεις διαμόρφωσης και να συζητήσουν μαζί του σχετικά με αυτές. Στη μελέτη προτείνεται η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου και γηπέδου που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, αλλά και για πολιτιστικές εκδηλώσεις, η κατασκευή ενός νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 5 Χ 5, κλειστής πισίνας εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά, πίστας ποδηλάτου βουνού και περιπάτου, χώρων στάθμευσης, αποδυτηρίων, κλπ, ενώ όλοι οι χώροι θα είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.
Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να ωριμάσει τη συγκεκριμένη μελέτη για να μπορέσει να την εντάξει σε ανάλογο πρόγραμμα χρηματοδότησης, ενώ έχει γίνει και πρόβλεψη τμηματικής εφαρμογής της έτσι ώστε να δίνεται και η δυνατότητα επί μέρους εντάξεων των εγκαταστάσεων.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου στον χαιρετισμό του τόνισε: «Αυτές οι προτάσεις ανάπλασης αναμένεται να αλλάξουν ριζικά την εικόνα του Αθλητικού Κέντρου Κρουσώνα. Να το κάνουν πιο λειτουργικό, πιο ελκυστικό, σαφώς πιο σύγχρονο, να το αναμορφώσουν και να βελτιώσουν τις συνθήκες χρήσης τους από τα πολλά παιδιά - και όχι μόνο - που αθλούνται σε αυτό. Γνωρίζουμε όλοι καλά ότι αυτό το Κέντρο που σήμερα φιλοξενεί την ομάδα του οικισμού, έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα σημαντικότατο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Με τις προτεινόμενες παρεμβάσεις μας, αποσκοπούμε να το μετατρέψουμε σε ένα πραγματικό στολίδι για τον τόπο. Αξίζει να αναφερθεί ότι και αυτή η μελέτη χρηματοδοτήθηκε από πόρους του δήμου μας, από χρήματα δηλαδή των δημοτών, που προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις πολλές ανάγκες που υπάρχουν».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA