Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προσωρινός ανάδοχος για τα δίκτυα του Καβροχωρίου
Προσωρινός ανάδοχος για τα δίκτυα του Καβροχωρίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012
Με τη συμμετοχή 13 εταιρειών, πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή των δικτύων ακαθάρτων της τοπικής κοινότητας Καβροχωρίου.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό για την περιοχή έργο, το οποίο είναι προαπαιτούμενο για τη δημοπράτηση της μονάδας βιολογικού καθαρισμού του Καβροχωρίου. Μιας μονάδας, που αναμένεται να αναβαθμίσει λειτουργικά, αισθητικά, αλλά και περιβαλλοντικά την ευρύτερη περιοχή και να ικανοποιήσει ένα δίκαιο και πολύχρονο αίτημα των κατοίκων.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός και σε δηλώσεις του τόνισε: «Άλλο ένα σημαντικό έργο για το Μαλεβίζι, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Τα οφέλη από τη λειτουργία κάθε μονάδας βιολογικού καθαρισμού είναι γνωστά και σήμερα πραγματοποιήσαμε ένα καθοριστικό βήμα με την επιλογή προσωρινού αναδόχου των δικτύων του. Χαίρομαι ιδιαίτερα, όταν έχουμε τέτοιες εξελίξεις, εξελίξεις που μας επιτρέπουν να υλοποιούμε υποδομές και αναπτυξιακά έργα που έλειπαν εδώ και πολλά χρόνια από το Μαλεβίζι. Το πανέμορφο Καβροχώρι, αποτελεί ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο οικισμό του δήμου μας, που προσελκύει ολοένα και περισσότερους μόνιμους κατοίκους. Εμείς ως οφείλουμε, δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές που θα το αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο και θα ενισχύσουν αυτή τη δυναμική που αναπτύσσεται. Παράλληλα όμως, στέλνουμε και ένα δυνατό μήνυμα ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, ένα μήνυμα που μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον γίνεται ακόμα πιο δυνατό και μας δίνει τη δυνατότητα - έστω και αμυδρά - να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Και αυτό το έργο θα το παρακολουθούμε από κοντά, με στόχο την άρτια κατασκευή του και θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα έτσι ώστε να παραδοθεί στους κατοίκους στο συντομότερο δυνατό διάστημα».
Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 548 χιλ ευρώ, χρόνο κατασκευής 19 μήνες, χρηματοδοτείτε από το ΕΣΠΑ και προσωρινός μειοδότης αναδείχτηκε η εταιρεία Δ. Αλεξάκης & Σια ΕΕ.

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA