Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στα έργα των Καλεσίων ο Κώστας Μαμουλάκης
Στα έργα των Καλεσίων ο Κώστας Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012
Εργοτάξια της τοπικής κοινότητας Καλεσίων επισκέφτηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και παρακολούθησε από κοντά την πορεία των εκτελούμενων εργασιών.
Ειδικότερα, επισκέφτηκε το χώρο όπου έχει κατασκευαστεί το νέο νηπιαγωγείο, ένα συγκρότημα 75 περίπου τετρ. μ. δίπλα στο δημοτικό σχολείο, με αίθουσα δραστηριοτήτων, τραπεζαρίας, κοινόχρηστο χώρο, wc, κουζίνα, γραφείο, κλπ, διαπιστώνοντας ότι απομένει η ολοκλήρωση της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου για να δοθεί σε χρήση.
Αμέσως μετά επιθεώρησε το έργο κατασκευής των δικτύων αποχέτευσης ακαθάρτων με αντλιοστάσια, ένα έργο πνοής για την ευρύτερη περιοχή, που την αναβαθμίζει περιβαλλοντικά, λειτουργικά αλλά και αισθητικά, προϋπολογισμού 3,6 εκ ευρώ, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και από ίδιους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου.
Επισκέφτηκε επίσης το Κ.Α.Π.Η. Καλεσίων όπου συνομίλησε με τα μέλη του για διάφορα θέματα και τους ενημέρωσε για την πορεία όλων των έργων που εκτελεί η δημοτική αρχή στην περιοχή ,αλλά και το δημοτικό σχολείο όπου συνομίλησε με τους μαθητές και τους δασκάλους.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Τα πανέμορφα Καλέσα, ένας οικισμός δίπλα στην πόλη που προσελκύει ολοένα και περισσότερους μόνιμους κατοίκους, αναπτύσσονται με τις στοχευμένες παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής. Έργα υποδομών και ανάπτυξης, αλλά και πολλές παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας πραγματοποιούνται από τη δημοτική αρχή στον οικισμό, με στόχο να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η αναπτυξιακή του δυναμική. Όπως έχουμε υποχρέωση, παρακολουθούμε από κοντά την εξέλιξη όλων των έργων που εκτελούνται στο Μαλεβίζι, με στόχο την άρτια κατασκευή τους, στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Μέχρι στιγμής έχουμε θετικά αποτελέσματα και αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια να μη χάσει ο τόπος μας την τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης που έχει».
Το δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευε ο αντιδήμαρχος Θανάσης Κύρκος, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Άρης Σαλούστρος και ο πρόεδρος της κοινότητας Αντώνης Βασιλάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA