Αρχική Γραφείο Τύπου Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΒΡΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ "
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ "ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΒΡΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ " PDF Εκτύπωση
Ημερ/νία: 14 - 05-2013
Αριθ. Πρωτ.: 1597
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ διακηρύσσει ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό για την εκτέλεση της προμήθειας του υποέργου 2: «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΒΡΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ » της πράξης "ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΒΡΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ" με προϋπολογισμό 354.240,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων, κλπ.) από την έδρα της υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου, στη διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 115, Γάζι Ηρακλείου, Τ.Κ. 71414, το αργότερο έξι (6) ημερολογιακές ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού. Αυτά, επίσης, μαζί με τυχόν συνοδευτικά σχέδια του έργου, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου www.malevizi.gr, σε ηλεκτρονική μορφή.
Πληροφορίες στη Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Νομού Ηρακλείου (τηλ.: 2810-824625) κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες, fax επικοινωνίας 2810-822964, αρμόδια υπάλληλος για επικοινωνία κα Μπαρτσίδη.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Νομού Ηρακλείου, την 10η του μήνα Ιουνίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. (λήξη επίδοσης προσφορών) από την αρμόδια επιτροπή. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν διεξαχθεί η δημοπρασία την προαναφερθείσα ημερομηνία, θα διενεργηθεί σε νέα ημερομηνία, που θα καθορίσει με πράξη της η Προϊσταμένη Αρχή και η οποία θα γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου (www.malevizi.gr).
Κριτήριο ανάθεσης είναι η συμφερότερη προσφορά και η αξιολόγηση θα γίνει βάση των κριτηρίων που αναφέρονται στο Παράρτημα Γ της διακήρυξης. Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές, αντιπροσφορές καθώς και οικονομικές προσφορές, που υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό της Υπηρεσίας.
Δικαίωμα συμμετοχής στο στον διαγωνισμό έχουν:
Α) Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ημεδαπά ή αλλοδαπά
Β) Οι Συνεταιρισμοί
Γ) Οι Ενώσεις προμηθευτών, που υποβάλλουν κοινή προσφορά.
και διαθέτουν τα προσόντα του άρθρου 12 της διακήρυξης
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 17.712,00 € που αποτελεί το 5% του προϋπολογισμού με το ΦΠΑ σε γραμμάτια Τ.Π. & Δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή του Ταμείου Συντάξεως Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, που θα απευθύνεται προς τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ και ισχύος ενός μηνός μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς δηλ. τουλάχιστον επτά (7) μηνών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 180 ημερολογιακές ημέρες προσμετρούμενες από την επομένη της ημέρας του διαγωνισμού. Η ολική προθεσμία υλοποίησης της εγκατάστασης της προμήθειας ορίζεται σε έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης ανάθεσης (στο χρόνο αυτό συμπεριλαμβάνεται και το διάστημα δοκιμών ενός (1) μηνός με νερό & λύματα).
Η προμήθεια συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007 - 2013 και από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου.
Προκαταβολή δεν θα χορηγηθεί.
Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από το Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

 

ΓΑΖΙ 14-05-2013
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ

 

 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΒΒΑΚΗΣ

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο zip (6.74MB)
Τεύχη Διαγωνισμού

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA